ÅPNINGSFEST – K8

7. mars 2024 klokken 18.00

Sissel K. Hegdal
Henrik Bjelland
Alfred Ydstebø

Endelig! Vi startet med prosjektet i 2016, etter åtte år har vi nådd toppen. 7. mars klokken 18.00 inviterer vi deg til en helaften der vi markerer ferdigstillelsen og åpningen av K8. Det blir mingling med spennende gjester, god mat og drikke, litt underholdning og selvfølgelig åpningsseremoni.

Festen ledes av vår egen begavete skuespiller Henrik Bjelland, blant annet kjent fra storfilmen «Nordsjøen», og til å klippe snoren har vi vært så heldige å få med oss ordfører Sissel Knutsen Hegdal. Eier Alfred Ydstebø skal fortelle oss noe, ikke alt, om en prosess som har vart i over åtte år.

Vår restauratør, Matboden, som skal drive de ulike serveringskonseptene på bygget, sørger for at mat og drikke er i de beste hender. Og når det offisielle programmet er over, inviterer de opp til Restaurant Seid sine fantastiske lokaler i 16. etasje, med spektakulær utsikt, cocktailbar og DJ.

Vår gode samarbeidspartner Mango har fått oppgaven med å sy sammen denne kvelden til en uforglemmelig opplevelse. Adressen er Knud Holms gate 8 og vi håper du vil oppleve den sammen med oss!