BYGGINGEN ER GODT I GANG


I hjertet av Stavanger, med kort vei til Vågen, gågater, butikker og kulturinstitusjoner, bygger nå Base Property et av landets mest moderne næringsbygg. Et bygg med smarte løsninger og høy kvalitet på servicefunksjonene, et næringsbygg som legger til rette for en bærekraftig utvikling. Her blir det over 600 arbeidsplasser, moderne møtefasiliteter, konferansesenter, skybar, restauranter og fantastisk utsikt fra takterrassen.

Samfunnsnytte, trivsel og vekst


K8 bidrar til en bærekraftig utvikling innen økologiske, sosiale og økonomiske forhold. Vi er opptatt av samfunnsnytte, trivsel og vekst, og vi bruker blant annet BREEAM Excellent miljøsertifisering som verktøy for å oppnå dette. K8 er også en av de første byggene i Norge som tar i bruk WELL, et sertifiseringsverktøy som er knyttet til helse og trivsel.

Har din bedrift ambisjon om å være til stede i Stavanger sentrum?


Stavanger sentrums største arena for coworking.

Auditorium med plass til 450 personer.

Kafé og personalrestaurant på gateplan.

Restaurant og skybar i 16. etasje.

400 sykkelparkeringsplasser.

NOEN AV VÅRE LEIETAKERE

Ta kontakt for nærmere presentasjon!


Jan Christian Drarvik er markedsansvarlig og jobber med større leietakere. Har du et langsiktig behov? Ta kontakt med Jan Christian.

Telefon: 909 46 572
E-post: jcd@baseproperty.no

Siri Ommedal leder Base Community og håndterer leietakere som har behov for fleksibilitet, eller er et selskap med få ansatte – kanskje bare én.

Telefon: 917 48 077
E-post: si@baseproperty.no

Kontaktskjema

Send inn skjemaet, du får svar senest dagen etter.