DNB flytter 300 meter og skal fylle to etasjer

Andreas Poulsson i Base (t.v.) og Terje R. Fanebust i DNB kunne smile etter å offentliggjort samarbeidet.

DNB har inngått en leieavtale med Base Property og flytter inn i Stavangers nye signalbygg, K8.

Ved å flytte 300 meter til nye lokaler samler DNB alle bankens ansatte på to etasjer, fra de seks nåværende etasjene banken benytter i Haakon VII gate. De nye lokalene vil sørge for at de ansatte kan samarbeide enda tettere mellom ulike forretningsområder.

– Vi gleder oss utrolig mye til å flytte inn i nye lokaler i januar 2024. Vi får et toppmoderne kontor med alle fasiliteter og beholder vår sentrale plassering midt i Stavanger. Vi skal fortsatt ha åpen drop-in for våre kunder, med gode parkeringsmuligheter og praktisk tilrettelagte lokaler, sier regionbanksjef Terje R. Fanebust.

DNB sine nye lokaler i 10. og 11. etasje vil være topp moderne og samtidig med en sentral plassering midt i sentrum. De nye lokalene representerer en fremtidsrettet arbeidsplass som tar hensyn til både miljø og brukervennlighet. Både for ansatte og kunder.

– Vi er sikre på at våre kunder kommer til å oppleve oss som like tilgjengelige som før. Selv om vi nå flytter 300 meter. Vi etablerer blant annet en egen mottakssone for våre kunder i etasjen vår. Vi har utrolige dyktige kunderådgivere som tar imot besøkende og får dem til å føle seg godt ivaretatt, sier Fanebust.

Daglig leder i Base Property, Andreas Poulsson, sier det er en stor og viktig aktør som flytter inn i K8.

– Ved at Norges største bank velger å komme til oss, bekrefter det at vi har truffet på beliggenhet, fasiliteter og bærekraft. Dette er en stor og viktig avtale for oss, og vi ser frem til å bygge fremtidens arbeidsplasser for DNB, sier Poulsson.

Ifølge Poulsson er cirka 2000 kvadratmeter ledige i høyhuset etter dette.

– Dette er som det skal være, det er veldig greit for oss å ha ledige lokaler som vi kan vise fram til potensielle leietakere når bygget står helt ferdig, sier han.