Deloitte vektlegger miljøvennlig beliggenhet

Deloitte valgte K8 blant annet på grunn av miljøsertifisering, arealeffektivitet og utstrakt bruk av smartteknologi. Arnstein Antonsen (t.v.), partner innen revisjon og rådgivning i Deloitte, i samtale med prosjektleder Andreas Poulsson i Base Property. Foto: Schibsted Partnerstudio

Den sentrale beliggenheten i St. Olavs-kvartalet gir kort vei til Stavangers viktigste kollektivknutepunkt.

Innenfor en radius på 150 meter ligger både togstasjonen og en lang rekke bussholdeplasser ved Byterminalen og langs Breiavatnet.

Denne unike lokaliseringen betyr mye for Deloitte, en av leietakerne som skal inn i det nye signalbygget.

– Miljøhensyn er noe som opptar Deloitte som virksomhet. Det opptar våre medarbeidere og det opptar våre kunder, sier Arnstein Antonsen, partner innen revisjon og rådgivning i Deloitte.

Leietaker Deloitte er et markedsledende selskap som er sitt ansvar bevisst. At K8 er et miljøsertifisert næringsbygg med utstrakt bruk av smartteknologi, var en nødvendig forutsetning for at selskapet skulle flytte fra sine nåværende lokaler på Forus.

– I Deloitte er vi opptatt av å utgjøre en forskjell. Forankret i vårt formål «To make an impact that matters – for clients, talents and society» er vi med å bidra til en positiv samfunnsutvikling og fremme bærekraftig utvikling, sier Antonsen.

Morgendagens løsninger er alltid til stede i arbeidet til Deloitte. Derfor er det en selvfølge for dem at lokalene de opererer fra også understøtter dette.

– Miljøhensyn er integrert i vårt samfunnsansvar, både i vårt interne arbeid og i utviklingen av våre tjenester. I dette ligger det også at Deloitte vektlegger at lokalisering av våre kontorer skal fremme bruk av kollektivtransport, føyer Antonsen til.

Et lett tilgjengelig kollektivtilbud har vært et viktig moment i planleggingen av selskapets nye kontorer i Oslo, Drammen og Bergen.

– Slik er det for oss i Stavanger også. Det er viktig for oss å flytte til et energi- og arealeffektivt bygg med en tydelig miljøprofil. Beliggenheten til K8 legger alt til rette for å reise med kollektivtransport uavhengig av bosted på Nord-Jæren, sier Antonsen.

Ta kontakt for nærmere presentasjon av mulighetene i K8!

Send inn skjemaet, du får svar senest dagen etter.

    Ta kontakt med markedsansvarlig Jan Christian Drarvik om bedriften din har behov for fleksibilitet og ønsker å være til stede i Stavangers heftigste næringsbygg.

    Telefon: 909 46 572
    E-post: jcd@baseproperty.no