Prosjektlederen er opptatt av samfunnsnytten i prosjektene

Base Property teller fem ansatte, men med leverandører og konsulenter er det i dag rundt 50 personer involvert i K8-prosjektet. En viktig person er senior prosjektleder Andreas Poulsson, som også har det overordnede ansvaret for den samlede porteføljen i selskapet.

Andreas er 44 år og har sin utdannelse innen internasjonal markedsføring og økonomi fra South Bank University og London Business School. Han vokste opp i Bærum, men et romantisk møte under studiene i England førte ham til Sandnes, der han har bodd siden 2001.

Andreas jobbet flere år innen finans, men har de 10 siste årene jobbet med eiendom i Base Property. De første årene reiste selskapet en rekke kombinasjonsbygg på ferdigregulerte tomter på Forus. Gjennom dette lærte Andreas hovedgrepene rundt eiendomsutvikling – å fokusere på leietakernes behov og krav.

Samtidig som han ledet utviklingen av Nordsjø Kontorpark i Haugesund i 2016 startet Base arbeidet med K8. Siden da har det meste dreid seg om byutvikling, en lang reguleringsprosess i Stavanger sentrum sto for døren.

Som prosjektleder for K8 har Andreas ansvaret for gjennomføringen av Base Propertys største og mest kompliserte prosjekt så langt.

– Jeg motiveres av å jobbe med byutvikling og å bygge noe som er nyttig både for leietakere og samfunnet rundt. Det gjelder ikke bare K8, det er med stor stolthet vi gjennomfører prosjekter vel vitende om at de er bærekraftige og samfunnsnyttige. At de gir noe tilbake til samfunnet rundt oss i et større tidsperspektiv, sier han.

Som avkobling liker Andreas å holde seg i form, gjerne på rulleski, med joggesko, på sykkelsetet – eller snowboard om vinteren. Han spiller også golf én gang i året, er gift, har tre barn og en labradoodle som heter Alvin.

Funfact om Andreas: Har et ekstremt godt sovehjerte. Så godt at han en gang sovnet i tannlegestolen under rotfylling.

  • Ønsker du en presentasjon av K8? Klikk her.